Jumping Fitness

Event

Möhippa / Damklubb / APT / AW / Svensexa / Herrklubb / Föreningsaktivitet

Varje event är unikt och du kan välja mellan standardpaket eller skräddarsytt efter offert. 

Både enstaka timmar, halv- och heldagar.

Maila oss information om önskat event hos oss:
*Önskat datum och tid
*Hur många ni är i sällskapet
*Träningsvana
*Vad ni önskar att ert event innehåller
(tex jumping 60 min eller valfri träning/avslappning samt föreläsning och fika).
Pris från 1800:-


Maila bokningsförfrågan eller eventuella frågor: 

reception@reboothalsocenter.se

BESKRIVNING AV JUMPING FITNESS TRÄNING

JUMPING® Fitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform på studsmattor. 

Gruppträningspassen körs till tempot av pulserande musik under ledning av utbildade och diplomerade JUMPING® instruktörer.

Konceptet grundades 2001 och körs över hela världen. De senaste åren har träningsformen fullkomligt exploderat i Europa. Sedan 2014 finns JUMPING® Fitness i Sverige! JUMPING® passar alla åldrar, från nybörjaren till elitidrottaren. Oberoende av tidigare träningsvanor och form så är det effektivt och ger snabba resultat;

Du förbättrar märkbart din kondition, ökar din styrka, balans, flexibilitet och stärker benstomme och leder. Det är skonsamt för knä, höft och rygg. Mattan tar upp 70% av stötarna.

Kan du inte springa p.g.a. t.ex. en knäskada så kommer du högst troligt kunna träna JUMPING®. Likaså om du har fotleds-, höft- eller ryggproblem. JUMPING® är tre gånger så effektivt som jogging. Det beror på de konstanta variationerna i gravitation, där fler än 400 muskler spänns och slappnar av samtidigt. Det är fler än i de flesta konditionssporter. JUMPING® är ett fantastiskt komplement till löpträning. Ger ökad spänst och ett starkare och effektivare löpsteg. Vad sägs om 6-10 minuter bättre tid på milen?

Ett JUMPING® pass förbränner 600-1000 kalorier!!! Utöver detta ger träningsformen mängder av andra positiva hälsoeffekter, glädje och endorfinkickar.

OBS Du bör inte prova JUMPING om du är nyförlöst, tidigast 6 månader efter förlossning är ok.